Ale tá cena... to by sme museli trochu lepšie zarábať

Zvažujem preto výrobu niečoho podobného a dúfam, že výrobca sa nenahnevá, keď niečo okopírujem

Chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s niečím podobným. Najmä ma zaujíma materiál skrinky, kotvenie do steny a údržba ale aj iné postrehy.
Nejaké veci, najmä filtráciu, spôsob otvárania, osvetlenie je vidieť na tomto videu:
http://www.designmagazin.cz/interier/28 ... obraz.html
Moja predstava podľa doterajších info:
Rozmery: zatial ako pri originály: skrinka: 150x65x17
akva: 145x40x14
Materiál skrinky:
Rozmýšlam nad drevotrieskou ako najschodnejším riešením, avšak obávam sa pôsobenia vlhkosti, zisťujem ešte možnosť použita plastových dosiek hrúbky cca 15 mm
Akvárium:
Lepené približne podľa originálu, avšak zvážim ešte otvory do filtračných komôr po bokoch ( rozvediem vo filtrácii) + krycie sklo
Filtrácia:
Vnútorný filter rovnako ako v originály, vstavaný. Tu mi však nieje jasné celkom fungovanie toho filtra (vo videu uvádza sa "dvojkomorová" filtrácia ) Ľavá komora obsahuje čerpaciu hlavu s molitanom a dva otvory do akva: vôčší spodný s mriežkou ktorý slúži na prívod vody z akva a meší vrchný, ktorým sa cez hlavu vracia späť do akva, potiaľto je to jasné, nejasná je pravá komora, ktorá obsahuje jeden otvor s mriežkou na vrchu, cez ktorý vchádza voda do komory, prejde cez molitan a potom cez trubku v dne ide do ľavej komory, nejasné mi to je ako je to ďalej napojené... predpokladám že na hlave je T-čko...
Osvetlenie:
Zatiaľ ako v originály 1x T5 trubica + predradník, ale stále zvažujem LED žiarovky čo sa používajú do bodových svetiel, dôvod: lepšie by som vedel regulovať intenzitu osvetlenia ako pri 1 trubici, tam viem regulovať len čas osvetlenia
Ohrev: zatial sa neuvažuje
Osadenstvo:
neonky - cca 25 ks, krevetky 15 ks, nejake drobné ryby na dno 3 ks, neritiny
Rastliny: ešte niesom rozhodntý,ale na začiatok určite zo starého akva : anubiasy, kryptokriny, mach ale neskôr určitev aj iné náročnejšie...
a samozrejme nejaké pekné kamene a korene.
Kotvenie:
To nieje z videa zrejmé, predpokladám kovový rám integrovaný v skrinke
Chcem to zavesiť na nosný panel hr. 15 cm v paneláku, ale kedže z druhej strany je už sused nemôžem kotviť cez panel ale len nejakých 10 cm do panelu, predpokladám chemickú kotvu, ale nechám si poradiť od Hilťáka

Čo sa týka údržby, bude to kus náročnejšie kôli úzkemu akva, ale mysím že sa to bude dať zvladnuť
Vopred ďakujem za všetky názory a podnety.
PS: ešte je stále v hre aj klasické akva, tak ma neodhovárajte prisilno