sydney napísal:Už sú v poriadku ,Ale každopádne dakujem za odpovede
martin_s napísal:S tym ze neonky nie su vhodne do takehoto objemu bez vyhrady suhlasim, ale s tym ze takyto objem sa nedokaze vysporiadat s odpadnymi latkami nesuhlasim (logicky by tam nemohli potom ist ani tie krevetky - su na toxicke latky citlivejsie nez ryby). Ak rybku, tak spominanu bojovnicu, pripadne s prizmurenim oka Poecilia wingei - bud 2-3 samcekov, alebo 1 par s tym ze razantne budes redukovat potomstvo. To sa ale dostavame uz mimo temy. Najprv, ako uz bolo spominane, je potrebne si co to nastudovat o zakladoch, potom uvazovat nad rybami a inymi zivocichmi...
sydney napísal:2 samčekovia by do jednej nádrže vôbec namali ísť pokial to nie je vyslovene velká nádrž , nie to ešte troch . A tak isto je samček agresívny na samičku niekedy a neodporúča sa kupovať k samčekovi samičku , pokial ich nechcem rozmnožovať , a to teda nechcem
cezar.milan napísal:Tvoj známy svojím prístupom sa zaradzuje medzi spiatočníkov a preto by bolo lepšie ho nespomínať Píšeš, že rybkám bolo fajn. Zaujímalo by ma ako dlho? No a či to vraveli, alebo ako si na to prišla.
martin_s napísal:sydney napísal:2 samčekovia by do jednej nádrže vôbec namali ísť pokial to nie je vyslovene velká nádrž , nie to ešte troch . A tak isto je samček agresívny na samičku niekedy a neodporúča sa kupovať k samčekovi samičku , pokial ich nechcem rozmnožovať , a to teda nechcem
A toto mas odkial? Alebo si len nepostrehla ze bojovnica a Poecilia wingei nie je to iste (o 2-3 samcekoch, prip. pare som pisal prave o P. wingei, nie o B. splendens) ?
sydney napísal:cezar.milan napísal:Tvoj známy svojím prístupom sa zaradzuje medzi spiatočníkov a preto by bolo lepšie ho nespomínať Píšeš, že rybkám bolo fajn. Zaujímalo by ma ako dlho? No a či to vraveli, alebo ako si na to prišla.
Tak ked ryba sa v akváriu v ktorom su iba umelé rastliny dožíva 8 rokov , tak sa zle asi nemá , tvoje rybky ti tiež povedali že sa cítia dobre iba v akváriu so živými rastlinami ?
sydney napísal:cezar.milan napísal:Tvoj známy svojím prístupom sa zaradzuje medzi spiatočníkov a preto by bolo lepšie ho nespomínať Píšeš, že rybkám bolo fajn. Zaujímalo by ma ako dlho? No a či to vraveli, alebo ako si na to prišla.
Tak ked ryba sa v akváriu v ktorom su iba umelé rastliny dožíva 8 rokov , tak sa zle asi nemá , tvoje rybky ti tiež povedali že sa cítia dobre iba v akváriu so živými rastlinami ?
Ze tento vyrok prichadza prave od teba...cezar.milan napísal:Reaguješ podráždene, to znamená, že súhlasíš somnou, ale nie a nie s k tomu priznať.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.