virus31 napísal:Zbytky vzduchu z filtracni hmoty? To se stava.
jozino napísal:virus31 napísal:Zbytky vzduchu z filtracni hmoty? To se stava.
nemyslim,ze by to bol zbytok vzduchu z molitanu...cistim ho kazde dva tyzdne a tak neverim,ze by v nom vydrzal zostatok vzduchu az do konca...to by vlastne aj keby soom ho stlacil v akva,teda len samotny molitantak by z neho mali vychadzat bublinky...
votrelec napísal:nemozu to sposobovat bakterie co su vo filtri?
a ako ho cistis ? Mal by si len vo vode s akvaria a mal by ti bezat nonstop. Dodrzujes to ?jozino napísal:... cistim ho kazde dva tyzdne
andy.betta napísal:Suhlasim s nazorom, ze je to nejaky plyn, ktory vznika pri rozklade priamo vo filtracnej pene. Mam Fan 2 a takisto mi z filtra vychadzaju sem tam bublinky, ktore sa dost hlucne spravaju v tej priesvitnej hlavicke filtra. Co som si ale vsimol, deje sa to väcsinou vecer okolo 10.00p.m. Ale nikdy nie v prvy tyzden od vicistenia, ale az v druhom a neskor...Ale na nitrifikacie a ine detoxikaciesu tu ini majstri. Tiez by ma zaujima ich nazor.
andy.betta napísal:Suhlasim s nazorom, ze je to nejaky plyn, ktory vznika pri rozklade priamo vo filtracnej pene. Mam Fan 2 a takisto mi z filtra vychadzaju sem tam bublinky, ktore sa dost hlucne spravaju v tej priesvitnej hlavicke filtra. Co som si ale vsimol, deje sa to väcsinou vecer okolo 10.00p.m. Ale nikdy nie v prvy tyzden od vicistenia, ale az v druhom a neskor...Ale na nitrifikacie a ine detoxikaciesu tu ini majstri. Tiez by ma zaujima ich nazor.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.