To je k....! By som chcel vidiet, ako by mu hento pomohlo proti zelenemu zakalu-sinici Jednoducho natocil akva pred a po zafarbeni vody a video zostrihal tak, akoby filtrom vycistil akvarium do povodneho stavu
mne sa tam najviac páči to slovo plankton. Ja mal vždy za to, že to nie je taká zeleň v akva a potom taká hnedá z toho filtra. No bavil som sa na tom skvele... Inak musí sa uznať, bezšutrové dno sa najlepšie čistí...
to je teda vec.
Nejak jsem nepochopil proc vysypal ty kaminky Pokud to mela byt opravdu sranda, tak by to na zaver meli zminit, takhle si nejaky chudak zacatecnik muze znici filtr.
mne sa nezda ze by si robili srandu. je to myslene seriozne. No takyto navod vymysli clovek co nema absolutne ziadne znalosti z akvaristiky a filtracii ako takej. Pouzitie "spongii", vysypanie "kamienkov" a umyvanie filtra pod tecucou vodou priamo z vodovodu, no a ten slovnik, ako "plankton" hovoria za vsetko. To akoze znecistene akvarium bolo len nasnimane cez zeleny opticky filter. Len mi nie je jasne preco takyto akoze navod vobec niekto vymysli a hodi to este aj na net.
trocha som popozeral tu stranku. Su tam rozne navody a triky a vsetky myslene vazne. Zaujal ma napr. solarny gril. Len dufam ze v kategorii zdravie nie je nieco podobne ako to s tymto filtrom.
ja predsa viem, ze sa to necisti pod chlorovou vodou, ale musis to vyvarit 15minut v hrnci, kde das na liter vody 1 PL soli a par kvapiek Sava, aby si znicil skodlivy zeleny plankton