1. zajtra si idem kupit strk (aky na to som uz odopoved na tomto fore nasiel takze nebudem obtazovat)
2. kupim si dake nenarocne rastlinky, mam 50 l akva kolko ich tam mam kupit vobec neviem 2-3? alebo asi zalezi od velkosti danej rastlinky?!?
3. povedzme ze mam uz dno akvaria zaplnene strkom a teraz tie rastlinky co som kupil co s nimi mam ich tam proste zakopat pod strk a nechat tak, alebo ako? Vobec neviem ako sa taka rastlinka sadi (staci mi skutocne strucny popis)
4. dalsia vec ked sa rastlinky zakorenia a budu prosperovat a pri k cisteniu vody tak ako v tomto pripade postupovat? toto male akva som proste odsal vodu zobral do vane a precistil strk a vsetko, ale tak ma napada ze to tie rastlinky by mohlo zabit keby som ich potom vitiahol s korenmi a potom zase sadil. Takze ako zaobchadzat s rastlinkami pri cisteni vody?
Mam sice jedno 217l akva kde mam jedneho sumca a este jedno 200 l kde mam snad ryby vsetkych druhov ale proste ked vidim tieto obrazky co tu mate odfotene akvaria vy...tak to sa proste neda porovnavat takze som si kupil male (50l) a pokusim sa tam s toho spravit nieco co sa tomu aspon vzdialene priblizi a ked to pojde tak potom by som spravil daco aj s tymi zvysnimy akvariamy...v ktorych neni ani jedna ziva rastliny vsetko umele

5. otazka : ktore rybky si mam kupit aby mi potom nezrali zive rastilny kedze raz som mal jednu zivu rastlinu fakt uz mala obrovske rozmery a potom som si kupil tie mrenky co maju tie dva fuzy a cerveny chvost a celu ju ohlodali az na koren. Cize otazka ktore rybky mi nebudu konzumovat rastliny.
To by bolo tak vsetko ked si este na nieco spomeniem urcite napisem....DAKUJEM za kazdu odpovedat