salik napísal:xDodox napísal:Salik, zatiaľ tuším nechodia "upozornenia" na mail o nových príspevkoch v sledovaných témach. Alebo už nebudú?
dik za upozornenie, uz by to malo ist
Ajven napísal:No Salik isiel po 24 hodinach spat, zajtra pokracuje.
Uz mi prisli emaily s upozorneniami.
Raviolka napísal:Mám taky pár chybiček - z kalendáře zmizela Akvazima, odkazy na konci obou "oznámení" (co jsou na hlavní stránce) by asi potřebovaly změnit a nefunguje vůbec klub.akva.sk... jinak fajn, myslím, že si zvyknu
Ajven napísal:Amadeus napísal:mne by sa ppacilo ze by sme my obycajny prihlaseny nemohly vyabat temy ze by boly len druhy ryb napr Guppy a tam by sa pysaly vsetky otazky atd do jednej temi a nevznikaly by pod temy ze co z gupkou a td a keby chcel inu rybku a ko je v zozname napr teraz ma nijaka neznama nenapada tak by ta poziadala ty vytvoris temu ze nepr rybka siroko oka a tam sa bud episat vsetko onej a otazky
a mne by sa pacilo, keby tym, ktori napisu viac ako 5 pravopisnych chyb v jednej vete klepli mamy pravitkom po prstoch
Galbatorix napísal:nj aj mne to vadi ... a este v temach ked je na pravo kto to pisal a nie vlavo ako predtym .... ked mi citame zlava do prava na slovensku , tak by to malo byt tiez vlavo , nie???aspon mne o tak viacej vyhovovalo
SoRex napísal:Mám poznámku na zamyšlení; v předchozí verzi se po kliknutí na název témy (naposledy probírané - na úvodní straně) skočilo na konec celé této témy, tedy na poslední příspěvek. Což bylo fajn, člověk mohl navázat na to, co už četl.
Nyní je ale vždy přesměrování na první stránku témy a je nutno kliknout na poslední a ještě rolovat na její konec. Trochu to zdržuje.
(Kdyby bylo potřeba něco z naší strany, dejte vědět nejlíp na mail mně.)Raviolka napísal:nefunguje vůbec klub.akva.sk
Amadeus napísal:Ajven napísal:Amadeus napísal:mne by sa ppacilo ze by sme my obycajny prihlaseny nemohly vyabat temy ze by boly len druhy ryb napr Guppy a tam by sa pysaly vsetky otazky atd do jednej temi a nevznikaly by pod temy ze co z gupkou a td a keby chcel inu rybku a ko je v zozname napr teraz ma nijaka neznama nenapada tak by ta poziadala ty vytvoris temu ze nepr rybka siroko oka a tam sa bud episat vsetko onej a otazky
a mne by sa pacilo, keby tym, ktori napisu viac ako 5 pravopisnych chyb v jednej vete klepli mamy pravitkom po prstoch
niekto chcel byt vtipny je tu pisane ze tu mozeme pisat napady tak som iba dal navrh ked nie tak nie no boze a vobec to nebolo v tipne a neni to k danej teme
Je tam nejaky problem v PHP kode, najlepsie by bolo keby sa na to niekto pozrel kto to programoval resp. robil tu stranku; momentalne to pise takuto chybovu hlasku do logu:Raviolka napísal:(Kdyby bylo potřeba něco z naší strany, dejte vědět nejlíp na mail mně.)
aughostino napísal:mal by som jeden navrh
co keby sa po kliknuti na obrazok vo fotogalerii obrazok zobrazil v novom okne (target="_blank") pripadne pomocou lightboxu v javascripte ako je to na burze?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.