matus.galan napísal:Ahoj, mne sa pozdava ta posledna.
Ono otazka je ake to bude celkovo akva lebo ten koren je dost velky mamut. Mas nejaky konkretny plan?
vincent van gogh napísal:Ked už máš inšpiráciu, prečo nespravíš niečo podla nej ?
Seraph napísal:The Cinescaper inspiracia chvalim, on krasne striha videa...
a vincentova krasna skica bude asi chrobakom do hlavy....
popravde sam by som si s tym lamal hlavu ako to drevo co najlepsie udrzat v takejto pozicii....mal by som obavy....ale bolo by to zaujimave.....urcite porozmyslaj,
z tych tvojich vyzeral posledny napad dobre.....pripadne ak nepojdes smer vincent, tak porozmyslat aby drevo a svetlo tvorili jeden celok...
Pštros napísal:No, aj keď môj názor nebude taký "silný", tá pozícia so svetlom mi príde najvyváženejšia, samozrejme dopniť spodok skalami, okrúhliakmi...
Sám som mal tú česť, dokonca viackrát, vdaka Vincentovym skiciam vytvoriť krásne nádrže... teda pre mňa..
Tentokrát mi to ale príde akési rušivé, ako tá masa koreňa smeruje... Neviem prečo..
V tom videu je vačšia hmota stále dole, von smerujú také jemnejšie časti. Alebo potom naspodok pridať kúsok rovnakého dreva, ak je " skladom".
V každom prípade sa teším na pokračovanie a držím palce.
vincent van gogh napísal:Tých možností s takýmto výrazným kusom dreva až tak vela nebude. Ešte lepší variant sa mi zdá otočit ho naopak, čiže hroty smerujú dolava, nech vynikne to vybratie v dreve. Ale zámerne som to spravil smerom doprava, ako v inšpirácii.
Je jasné, že ak by to bola cesta, treba zohnat trošku materiálu a poriadne sa s tým pohrať.
Sám som zvedavý, ako to vypáli, ked to uložíš . Možno celé na how-nou, ale aspon bude jasné, že ako nie.a ak to bude poznanie, tak to nebolo márne.
______________________________________________________________________________________________________
Inak, tá kresba je naozaj nanič, ale v tom nebola pointa . Tá bola hlavne nasmerovat myslenie aj na inú možnost, ako si načrtol.
Mimochodom, asi najrýchlejšia vec, trvalo mi to 6 minút, za čo sa ospravedlnujem. Väčšinou trávim nad takýmito vecami o chlp viac času.
JozefSC napísal:Čaute,
Pekne projekt, mne sa pozdávajú dve tá posledná a Vincenta.
Áno je to proporcionalne neúmerne ale to neznamená že sa z toho nedá urobiť nič, keď som to videl hneď ma napadol tento Scape: https://www.instagram.com/p/CKHgegtpNl- ... =copy_link
Tá posledná má ten správny flow. Hrubšia časť vpredu by dodala mohutnosť a ťahala by oko smerom dozadu a von. H'ra by si tam mohla nájsť miesto spoza dreva len tak mierne vykurovať a udržať trojuholníkovú kompozíciu čo by asi vyžadovalo časté strihanie.
Vincentova mi pripomína Cave kompozíciu, tá by opticky zväčšila celý Scape a hlavne by sa tam vytvoril tieň v prednej časti, by si sa pozeral popod drevo do zadnej osvetlenej časti a tým by sa ti vytvorilo miesto pre silný focus point. Rotala by mne osobne pasovala poza kamene tiež v trojuholníku aj keď by som išiel po bledo zelenej farby, vyvážiť farby keďže to drevo zábere väčšinu miesta a je tmavej farby "červenej"
Treba myslieť aj na údržbu, veď to poznáš z 20tky. To drevo si skúšal či pláva alebo nie?
Držím palce a som zvedavý.
JozefSC napísal:A to akvárium ostáva tam kde je?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.