5ko-5tuulko napísal:mal by som dotaz poradte ake rybky by som tam mal dat . chcem ostat v pomere velka rybka 10l mala 5l.
vopred dakujem za rozne kombinacie mojej novej rybej populacie v novom akvarku![]()
peter
5ko-5tuulko napísal:ku tomu clanku 9 o pravidlach diskusie . ked ti mam pravdu napisat nechce s cloveku hladat v tisickach odpovedi na fore . ako si spominal cas je drahy tak preco ho premarnit .lahsie je napisat svoju otazku lebo kazdy clovek vie aj dopisat a dalej tvorit temu v smere ktorom chce on![]()
5ko-5tuulko napísal:martin jedine duplicitne odpovede tu davas ty .. stale ma poucujes o niecom co je uplne bezpredmetnepravidlo 20. Môžem napádať myšlienky, ale nie diskutujúcich. Pokiaľ kritizujem, musí ísť o kritiku názoru, nie osoby.
pozname sa ked pises o lenivosti z mojej strany ze nemam snahu si tu nieco najst
pokial nemas co napisat ku tejto teme co som zalozil budem rad ked si ju nebues vsimat .. a pokial mas problem tak prepac kludne ju zmaz a hod do kosa
v tom ti ja uz nepomozem .. prajem ti pekny nicim neruseny den P.S. ty nerozhodujes o tom co si kto zasluzi
5ko-5tuulko napísal:martin netreba pisat spravy ako si ma teraz budes viacej vsimat.. vsimaj si co chces koho chces a kedy ches...a ta poznamka ze si moderator je pre mna uplne bezvyznamna lebo mne je to jedno
ja som sa sem neprisel dotahovat so ziadnym hejterom
ak mate problem treba zrusit moj ucet a je po probleme .. pekne vykenduj dalej
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.