som sa sekol o 13.2 mm snad to neni taka chyba

www.ANIMALPRODUCT.sk napísal:Wampa: akvárium za dobrú cenu si môžeš objednať aj priamo v našom ONLINESHOPE. Viď odkaz: http://www.akva.sk/viewtopic.php?t=3800
Robíme aj atypické rozmery akvária. Akvárium ti dovezieme po dohode priamo domov.
Wampa napísal:Taky plat nemam a akvarko mam ako darček k 30 tke. A mam nan rozpocet 15 000 SK na komplet okrem skrinky.
Wampa napísal:Dajú sa tieto trubice zohnať v Blave ???Ak existuje ine riesenie nepouzivaj nestandardne rozmery...
K trubiciam musis pripocitat cca 30-35 mm na paticeWampa napísal:Prosba: Ak máte niekdo trubice T5 dĺžky 1149 mm s peticami zmerajte mi prosím ich celkovú dĺžku.
Wampa napísal:Bude dosť osvetlenie 108 W 2xPhilips MASTER TL5 HO 54W/865 alebo 117 W 3xPhilips MASTER TL5 HO 39W/840 ?
Z W/l netreba robit modlu je to naozaj len velmi hrube doporucenie. Zavisi od strasne vela faktorov, vyska akvaria, farebnost trubic, ake budu rastliny, ci su na trubiciach reflektory atd. Ale podla mna je lepsie na zaciatku dat co sa zmesti a potom pouzivat len tie co treba. Dorabat trubice pozdejsie do krytu bude problem. Trubice navyse mozes potom vyuzit pri foteni. Ja mam npr. 440l akvarium do kotreho davam 5xT5 80W...thomas111 napísal:Tak velmi sa v tom nevyznam ale cital som ze na rastlinkove akva je potrebne tak cca. min. 0,7W/l.
Kolko akvariek si zakadal, ze to dokazes takto posudit ? Az tak v pohode to vobec nemusi byt ...thomas111 napísal:penazi ako maku ... to sa musis zmestit v pohode
K trubiciam musis pripocitat cca 30-35 mm na patice.
Wampa napísal:Teraz otázka hrúbky skla na akvarko. Na Mjokovej stránke som našiel potrebné info o tom akú hrúbku by malo mať moje akvárko. Na moje rozmery je to 8 mm. Ale otázka znie keď na to akvárko položím drevotrieskový kryt v ktorom budú prichytené žiarivky a možno predradník netreba zväčšiť hrúbku skla alebo urobiť nejaké opatrenia ??
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.