dodofix napísal:predpokladam, ze to padlo na case ludi ... ci nie ?
ale neuvazovali ste o nejake forme moderovaneho fora ? cosi ako prispevky (clanky), ktore ked prejdu schvalenim a bude ich dostatocny pocet, vydali by sa ako cislo ... je jasne, ze rozhovor niekto spravit musi (redaktor), niekto to musi skorigovat, ...cast veci, ako napr. prispevky ludi by sa ale takto vydat dali ... neviem ci to bolo zalozene na nejakej komercnej baze, ale nie ...
len tak nahlas uvazujem ...
Časopis Akvárium vychází ve formátu .pdf jako dvouměsíčník vždy první pracovní pondělí v lichém měsíci.
Čísla v roce 2011 vyjdou v termínech: 3.1., 7.3., 2.5., 4.7., 5.9., 7.11.
Stále hledáme autory! Časopis tvoří akvaristé pro akvaristy - jen díky dobrovolné práci nadšenců je k dispozici úplně zdarma. Pokud máte zájem podpořit nás v tvorbě časopisu a stát se součástí našeho kolektivu, ozvěte se nám na klub@akva.sk.
jiri sajar napísal:
nech počúvam ako počúvam ... nič nepočujemale tvoj nápad dodofix nie je špatný ... ale asi to u klubového časopisu stálo aj padolo s Raviolkou .... a tú som tuná na portáli už pomerne dlho nezaznamenal....
Vyghum napísal:Hm, loni jsem se poprvé nezúčastnil aoutěže miniakvárií, tak jsem čekal až se na webu objeví fotografie vítězných akvárií. Nedočkal jsem se nebo jsem to přehlédl? Tak jsem čekal až se objeví výsledky na klubových stánkách.... objevily se, ale bez fotek, takže jsem zase nevěděl jak vypadají vítězná akvária. Tak jsem čekal na nové číslo Akvária a reportáže z akvazimy s komentáři k nádržím a fotografiemi..... nedočkal jsem se ;o(
Mohl by někdo prosím poskládat forky prvních 5 nádrží a uvést je tady nebo někde?
Každopádně i přes uvedený povzdech se připojuji k poděkování všem lidem, kteří udrželi časopis v takové kvalitě tak dlouhou dobu a zůstávám v naději, že se toto periodikum podaří obnovit v nějaké jiné schůdnější podobě. Držím palec....
barky napísal: KLUB.AKVA.SK oznamuje , že aj v roku 2011 bude vydávať klubový časopis....
camo napísal:...Ale čo tak naše ekosystémy???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.