Takze po dlhsej pauze sa opat ozyvam. Musim ale povedat, ze akvarium este nie je zalozene, nakolko som sa musel venovat inym veciam a takisto som si chcel nechat ulezat v hlave nejake veci ohladom akvarka. A hlavne nechcel som nic unahlit. Co mam ale nove, kupil som filter eheim 2217, tiez som si nan kupil instalacny set 1a 2, akurat budem musiet predlzit rozstrekovaciu rampu po celej dlzke akva, aby sa voda dobre premiesavala . Ziarivky som kupil 2x830, 2x840 a 2x865. 1 ma vysla okolo 5 eur a urcite lacnejsie ako "specialne" akvariove. Tu by som sa chcel poradit ako ich umiestnit. Viem, ze mi asi poradite ze ako sa mne paci

Rozhodol som sa pouzit aj vyzivove dno od Tropica plant growth substrat, do akva som ho nasypal 5L, tak ako bolo odporucane na obale. S vyzivovym dnom ale nemam skusenost. Na substrat pojde strk Hagen, ale neviem v akom mnozstve ho tam dat (neviem kolko balikov objednat, ci 4 alebo 5). Popritom by som chcel riesit aj CO2, flasu budem brat z Hastexu asi 2kg. Neviem aky redukcny, ihlovy a elektromagneticky ventil. Akvarko planujem napustit vodou niekedy v polke oktobra. Dovtedy by som chcel popremyslat nad celkovym layoutom a vyberom rastlin a samozrejme pozhanat nejaku tu dekoraciu (korene, kamene) a mat vsetku techniku (hlavne CO2). Snad som napisal vsetko co som chcel, ale asi aj hej kedze som sa dajak rozpisal.
Odoslané z iPhone 4