potrebujem nejak vyriesit obcasne rosenie, resp. len dopredu rozmyslam ako dostat vodu na miesta, cez ktore nebude voda stekat (voda bude stekat po zadnej a pravej strane - ak pojde vsetko podla predstav).....
Videl som paradne zariadenie a ked sa nase*em, tak ho kupim hned ako budu nejake zvysne peniaze.....ina moznost je pre mna asi technicky nemozna, kedze som drevo....a nejak si teraz zhanat motorcek od ostrekovacov a nejak to tam pajkovat ci napajat do siete a do nadoby s vodou - to je uplne mimo mna.......
toto zariadenie mam na mysli: akurat ta cena je okolo 90 eur
https://www.youtube.com/watch?v=3N5MCJjEjao ale da sa presne nastavit kolkokrat za den a na ako dlho sa zapne.....
Snajprik spominal si riesenie prostrednictvom filtra, ale to by bolo bez prestavky a neustale rosenie a ja som chcel len obcasne.....teraz to kropim tak 3-4 krat za den.....tie casti, ktore nebudu mat pristup k vode su najma na tom koreni...idem pofotit a dam update.....
vdacny som za kazdu radu, alebo zaplatim niekomu za vyrobu zariadenia, ktore bude rosit kedy chcem a ako dlho chcem

Dikes chlapi vopred za akukolvek diskusiu....