Giftzahn napísal:No cistinku by som chcel pokryť HCckom asi... no uvidíme
njn, sak to si ju potom ani zakladat nemusel tu cistinku ... ked ju HC celu zarastie .... ci sa mylim? ...
No hej, máš pravdu

Giftzahn napísal:No cistinku by som chcel pokryť HCckom asi... no uvidíme
njn, sak to si ju potom ani zakladat nemusel tu cistinku ... ked ju HC celu zarastie .... ci sa mylim? ...
Giftzahn napísal:jj, tak je HC je burina ... cize kam ho strcis tam proste rastie ..cize aj cistinku ti dokaze za chvilku zarast ...
Je mylné domnievať sa, že akvárium bez rias neexistuje
kvietik napísal:chcel si napisat, ze je mylne si mysliet , ze existuje akvarium bez rias vsak
- Kód: Vybrať všetko
Je mylné domnievať sa, že akvárium bez rias neexistuje
, samozrejme suhlas
vincent van gogh napísal:To vpravo dolu......to je žirafka?.... či kravička?
vLato napísal:vincent van gogh napísal:To vpravo dolu......to je žirafka?.... či kravička?
![]()
Mamina žirafka
Giftzahn napísal:hmm njn, rozhodne ziadna tragedia co sa neda zvladnut ... riasu kde sa da podsavat a potom skus ubrat tak aspon 1hod. svietenia cize chod na 7hod. max. .... a vysad uplne Fe ... presiel by som optarne napr. na zelenu Tropicu ( akva velke nie je cize aj z ekonomickeho hladiska je to unosne ) .... davkovat podla navodu raz za tyzden ... to bude asi najjednoduchsie a najbezproblemovejsie ... pripadne vlastny Makro Mix z PMDD ... ale tu uz musis vediet ze co robis ....
Viktor napísal:Hmmm, ako si na tom z CO2. Netlacis ho tam privela alebo primalo?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.