Fonzo napísal:JJ, suhlasim rodia v noci a nadranom)
summflik napísal:... Cawte.. ja mam otazku ci tie rybky, ktore sa mi narodili narastu na talu velkost ako su "rodicia"... Chovam gupky,black moly,molynesie gold a mecune... A gupky sa mi mnozia ako dive... No a ci narastuuu??
- Vsetko v tomto pripade zalezi od teba, presnejsie od sposobu krmenia, a hygieny vody.summflik napísal:... Cawte.. ja mam otazku ci tie rybky, ktore sa mi narodili narastu na talu velkost ako su "rodicia"... Chovam gupky,black moly,molynesie gold a mecune... A gupky sa mi mnozia ako dive... No a ci narastuuu??
remus1 napísal:Ja mam podobnu otazku.
Mam v akva : b.molly, gurama, gupka, prisavnik, panciernik, mecunik.
Poradili mi v Hornbachu ze mam dat 1 polievkovu lyzicku soli do mojho 60 l akva. Co si myslite, vraj nic nepokazim.
Piettro napísal:Som chovateľom gupiek už asi tri roky, na úvod som dostal neakých 10 ks mix, dnes ich mám okolo 150 a kolko som ich už rozdalvodu som nikdy nesolil a ani nemienim. Boli porozdeľované v troch akva po cca 25 - 40 litrov. Teraz som ich dal dokopy a radosť pozerať. (160l) Sem tam sa stáva že niektorú samičku odlovím pred pôrodom aj to len kvôli pohľadu ako rodí a zo zvedavosti kolko toho bude, inak icm nechávam voľnosť a ako tu bolo písané silnejšie jedince prežijú. Stačí mať zarastené dno. Naposledy mala samička 37 malých. Skúsim najbližšie urobiť video. A rast? rastú pekne záleží od potravy , myslím že miesta majú dostatok.
Piettro napísal:...Sem tam sa stáva že niektorú samičku odlovím pred pôrodom aj to len kvôli pohľadu ako rodí a zo zvedavosti kolko toho bude, inak icm nechávam voľnosť a ako tu bolo písané silnejšie jedince prežijú. Stačí mať zarastené dno...
vysluzil2 napísal:- Vsetko v tomto pripade zalezi od teba, presnejsie od sposobu krmenia, a hygieny vody.summflik napísal:... Cawte.. ja mam otazku ci tie rybky, ktore sa mi narodili narastu na talu velkost ako su "rodicia"... Chovam gupky,black moly,molynesie gold a mecune... A gupky sa mi mnozia ako dive... No a ci narastuuu??
ivika napísal:-vodu som dala do nového malého akva. z vodovodu,nechala ju odstáť....jeden deň...potom som tam platu dala...porodila len pár nutných kusov,lebo sa jej nepáčila tvrdosť vody...???
ivika napísal:Vďaka za reakciu![]()
-problém je v tom,že keby rodila aj každý deň pár kúskov,v tej pôrodničke podľa mňa vypláva malá rybka hore k nej....asi by tam pomohla pôrodnička sitková.....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.