barky napísal:Rychlost rastu zalezi len od chovatelskeho pristupu:
Je samozrejme, ze napr. pri 30 stupnoch a krmeni 5 krat za den, budes mat platu v predajnej velkosti do troch mesiacov - ALE - jej zivotnost je tak maximalne rok.
Pri teplote nizsej - ta tvoja sa mi ale zda mozno az prinizka, ryby budu rast, vyvijat sa pomalsie, ale doziju sa aj vyssieho veku.
Cize priama odpoved na tvoju otazku podla mna nie je :-)
MATO.M napísal:ivka plata cervena teda plata koralova by mala mat tych 20 - 23 stupno pretoze pri vysokych teplotak ti zacnu dochnut tie ryby su velmi nachylne na teplotu a na chov.ked su male mala by si ich dozaista krmit artemiou solnou takto sa ti super naucia zrat a pekne ti budu rast artemiou staci krmit rano a vecer. radim ti kup si artemiu a ryby ti budu krasne rast
MATO.M napísal:zivorodky sa mnozia same. na teplote im nezalezi.ale radsej maju teplejsiu vodu tak 25 stupnov ale ked mas 21 tak to az tak moc nevadi.
Master_Blaster napísal:MATO.M napísal:zivorodky sa mnozia same. na teplote im nezalezi.ale radsej maju teplejsiu vodu tak 25 stupnov ale ked mas 21 tak to az tak moc nevadi.
thx, este jedna otazka...
mam jednu black molu s totalne zvacsenim bruchom a tiez s veľkým lavym okom ked som to opisal predavacovi v zo*dome tak povedal ze toje niaka nadorova ryba a mam ju vyhodit ale zdalo sa mi to krute lebo este nikdy som naschval nezabil rybu... mam ju fakt zahodit???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.