Juro zube napísal:Dnes som si kupil 2samicky mecuna a jedna z nich sa chova ako samec ale pritom nema vobec mecik ani naznak ze by mal zacat rast.
TO MOJE AKVA JE NEAKE DIVNE hm
Juro zube napísal:O.K SoRx![]()
Ale nemohol by si mi aspom ty povedat ci vydno skvrnu brezosti na brusku samicky aj z boku . prosim
Juro zube napísal:balky,a ta nadrz do ktorej oddelujes samicku je akeho objemu ?
Juro zube napísal:No ja mam este jedno akva.
To se ptáš na dospělé mečovky, nebo na mláďata? A kolik jich tam chceš mít? Ptáš se pořád dokola... zkus si přečíst pár knížek a třeba se podívat k nějakému chovateli, jak vypadá dospělá mečovka... a jak vypadá odchov mečovekJuro zube napísal:A este nieco. Vydrzia mi mecune v 20 l akva o teplote 28 °C. A mam vnej iba 1 dost velky koren a 2 asi 3cm rastliny ?
gabriela napísal:Ahoj Juro zube, nehnevaj sa ale namiesto mnozenia (a trapenia) ryb by si sa mal najprv zamerat na vytvorenie vhodnych podmienok v akvariu.
Vhodne podmienky su take, ked sa ti zacnu zivorodky mnozit same od seba a postupne ti zaplnat akvarium
Salik zamkol temu o gupkach od teba. Takze skus to teraz troichu inak, aby ti rybycky vydrzali zit co najdlhsie, dopraj im cistu vodu vela rastlin a kvalitnu stravu a ony sa ti isto odmenia malickymi rybyckami.
Ak sa ti bude darit, potom mozes prejst k dalsiemu kroku: cielenemu mnozeniu.
Zelam vela stastia tebe aj rybyckam
Juro zube napísal:Ale s mecovkami mi to nevislo...
vsetok pokus o odchovanie bol zniceny...
Skusim to z gupkami...
Ak budem potrebovat pomoc tak otvorim novu temu...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.