elo napísal:Klemo - ak som to dobre pochopil tak pouzivas presne to co vsetci len si to napisal ako do stredoskolskej fyzikya Jaromirovi to aj tak nepomoze kedze ma nizko akva.
Jedine riesenie je asi kupit ten odkalovac alebo to nejak poskladat z cerpadla a hadic.
Mimochodom super akva Jaro - aku tam mas ziarivku?
bolek napísal:Majko, koľko si zaplatil za toto zariadenie s čepadlom?
Ja som pouzil cerpadlo MICRA. Parametre npr. tu: http://www.burncrossbonsai.co.uk/pumps3.htm . Ta zelena vata je filter ktory zadrziava sajrajt s akvarka aby sa nevracal naspat.jaromir napísal:majko : Je to zaujímavé, aké výkonné je to čerpadlo? Mojim odhadom, ak ten prietok je aspoň 600l za hodinu, vtedy by mohol byť ten podtlak v hadici a zvone vyhovujúci. K čomu slúži tá zelená vata?
Jasne ze mohloLacik napísal:Nemohlo by nieco podobne fungovat ako filter, kedy vnutri bol molitan? Potom by taky filter vysiel celkom lacne, ci nie?
Lacik napísal:Majko, to cerpadlo ide uplne ticho?
elo napísal:Majko mohol by si tu trocha blizsie popisat ako si dal dokopy tu rurku a hlavne ako ti to tam tesni (ak to dobre chapem tak tlak v tej nadobe -skor podtlak ) ale aj tak by som potreboval nejake info aby som vedel co mam v obchode kciet.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.