Ak ti vadí technika v akváriu tak urob falošnú zadnú stenu ako robí juwel a všetku techniku môžeš nastrkať za ňu.
Ja som sa s tým nepáral so zamaskovaním hamburgera, ale za nim sa mi schováva všetko

S výkonnými ohrievačmi je problém, kazia sa, ak chceš len zvýšiť teplotu vody v akva o 3-5°C ako je v izbe, tam ti stačí sklenený 30-50W bez termostatu do kutá akva, ten by ti mal zvýšiť teplotu vody oproti izbovej o 3-4°C to znamená ak máš v miestnosti 22°C tak v akva budeš mať 25-26°C a v lete ho jednoducho vypneš. Keď ho chceš na liečbu tak to ti na ten týždeň stačí vložiť nejaký s termostatom a po liečbe ho vyhodíš.
Ono sa to zdá ako vtip, ale aj mne sa pokazil termostat na ohrievači. Našťastie ohrievač ma 150W a akva je 600L, tak aj keď bol pokazený, viac ako 32°C nedal

bol nastavený na 28°C všimol som si to lebo svietil nejak dlho bez prestávky a teplota bola o 4°C cez stanovenú hodnotu.
Tak že na tvojom mieste by som kúpil 150W ohrievač, pri izbovej teplote 22°C mu to bude trvať dlšie na 28°C ale keď sa pokazí cez 32°C by to nemal zvládnuť nahriať.