pepino napísal:Nenasiel som ziadnu odpoved na moj problem preto vas prosim o radu.Hnojim s CO2,rastlinky mi rastu pekne a pomerne rychlo ale dlho nevydrzia,najma cabomba caroliniana-myriophyllum aquaticum-rotala rotundifolia,ryby ich oholia ako kosacky.Neviem kde je problem pretoze krmim asi 10 druhmi krmiva--- vlocky,granule,tablety / obsahuju aj rastlinne zlozky/ popritom krmim aj mrazenou potravou- takze ryby maju dost pestru stravu
.mam spolocenske akva -320L,asi 55 ryb-skalar,mrenka stvorpruhova, mrenka nadherna,tetra neon,mecun,mrenka thajska,parmicka duhova,ancitrusy 6ks.Neviete mi poradit prosim ako tomu zabranit
?dakujem za radu
xoxo napísal:Ak nechceš aby ryby ohrýzali rastliny,treba viac v krmivách používať spirulinu.Podla tej foto mam dojem že tým rastlinám chýba železo a preto sú jemnejšie a krehkejšie.
xoxo napísal:Len ta svetlo zelená mi dáko nepasuje.....a prosím vyber tú gýčovu lodičku.
xoxo napísal:Ako chceš...,ale keď tam už nie je vidno tak je tam zbytočne ,a navyše berie priestor.Ale to je tvoja vec.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.