Shrimp napísal:Zdravim
Chcem sa opytat, preco su nove prispevky, ktorych obsah je podobny s predoslymi prispevkami maze alebo dava do kosa....
Pravidlá diskusie napísal:9. Skôr než položím novú otázku sa vždy pokúsim nájsť odpoveď v skôr rozdiskutovaných témach. Aj tvoj čas je vzácny tak prečo nútiť ostatných aby svojím časom plytvali?
10. Ak mám otázku, na ktorú som nenašiel odpoveď a existuje tu téma, s ktorou otázka súvisí, položím ju v danej téme.
18. Nepridávajte rovnaké príspevky viackrát, ani do rôznych fór. Váš príspevok či tému stačí pridať jedenkrát.
skala napísal:Nuž, je to problematické. Asi to chce z oboch strán zhovievavosť. Navyše, vývoj ide dopredu a snáď by sa mohla vyvíjať aj schopnosť vysvetliť, pochopiť, vyjadriť.
Shrimp napísal: ja nechcem hladat 3 dni to, s cim mi moze niekto pomoct v novej teme za 10 min...
Zdar
petersmann napísal:Je jasne ze ak nieco hladam a citam cca 5 stranku a stale sa nedostanem k podstate mojho problemu prertoze je tam stale pisane najdes to tam a tam musis len viac citat tak to cloveka trosku odradi citat dalsich xy prispekvok a stale o tom istom citaj lepsie kukni v googli najdes...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.