Oplatí sa
V stránke sa dá rýchlo zorientovať a je tu vela informácií týkajúce sa akvaristov čo v 80-90 tych rokoch nebolo. Čumím ako sa to všetko mení. Trocha som predtým choval aj pár rybyčiek ( mali sme s kamarátom 16 akvárií

) a keďže bol chcemik staral sa o ,,vodu,,. Všetki nádrže sme si lepili sami ( pre silikon sme chodili po 89 do Rakúska )Keď sa odsťahoval z Blavy tak sme to zabalili. Ja som si nechal jednu malú nádrž na pamiatku, ktorú mám dodnes. Naposledy som bol v akva-obchode cca. v r.2000 .Dnes som sa pozrel na Dudvažskej ( obch.stredisko Hron 1.posch. ) no výber ma docela sklamal. ( ceny nehovoriac ). No čo sa dá robiť všetko sa zdražuje. Tu by som sa chcel opýtať : Má tu niekto čiernych skalárov z BA ??? Nemám prehlad čo je v ostatných obchodoch v meste. Potreboval by som osadiť svoje akvarko. Moje rybky pred par mesiacom pošli na starobu. Škoda že som ich nemal odfotených.
( Pterygoplichtys gibbiceps-prísavník veľkoplutvý naväčší mal 48cm. ) Mam tam už len 2 prisavnikov, 1 ,,Labeo bicolor,, a 2 Synodontis nigriventris. Ale kvôli čomu sa vlastne pýtam na čiernych skalárov. Sú moje oblúbené. Istý čas ich nikto v okolí BA nemal ( okrem mňa 3 páry ). Rád by som si zaobstaral pár kusov ak niekto má a k nim ostatné formy. Radšej oslovojem chovateľov, nerád nakupujem v obchode.
Zabudol som.

To moje logo tu bude trocha svietiť ale to snád neva