Původně jsem napsala něco mnohem delšího, ale kdo by to četl. Tak jen jediná moje zkušenost k zamyšlení:
I v akváriu s vodou, kde jsou
dusíkaté látky neměřitelné, provede výměna vody s rybami něco krásného - ožijí, mají větší chuť k jídlu, třou se...
(To na margo toho, že produkt je určený nejen na zabíhání, ale především na dlouhodobý provoz akvária - a já bych na to svědomí neměla, měnit vodu jednou za měsíc.)
...jinak viz
http://organicaqua.com/about-organic-aqua/ - stránky napoví, odkud vítr fouká - akvaristika to není

Víc mě to nezajímá
---
P.S. Newsted: Ještě mi to nedá k tvým posledním příspěvkům - pokud chceš prodávat něco, o čem bys zákazníkovi řekl, že zahrnuje "health treatment" (zaměň libovolně za jinou složku, informačně jsou vydatné úplně stejně) - tak to se pozorně podívej do už existujících témat o prodavačích v akvaristikách. Jestli tě to nechá v klidu, hurá dělat biznys

Jinak tu nejsi na správné adrese, ptej se výrobce. Zkušenost ještě neznamená znalost, i kdyby ti někdo tvrdil, že je to super - jak zhodnotíš, co to znamená a jestli to opravdu JE super?
P.P.S. Abych nebyla špatně pochopená - nevyhazuju tě

, téma je zajímavé. Ale těmi posledními příspěvky jsi to posunul do trochu jiné roviny a pokud opravdu stojíš o relevantní informace, měl by ti je dát výrobce. A nedá.