ja som bol v akvaristike kde je odbornik (teda aspon tak o nom v bb hovoria) a ten mi neodporucal PMDD a povedal ze si mam radsej kupit BRUTUS ze je to pecka a nerastu z toho riasy ako po PMDD. a k tomu co2.... urcite robis chybu... ja som zacal bublat a rastliny normalne "vybuchli". ked som doniesol do predajne heterantheru sosterifoliu ze sa jej chcem trosku zbavit lebo rastie ako z vody tak na mna pozeral ako no nejaky zjav ze co som mu to tam doniesol... a ked som sa pozrel do jeho akvarka tak som zistil preco

jeho heteranthera vyzerala oproti mojej dost uboho....
len sa neboj experimentovat... zacni najprv z difuznym zvonom... raz denne ho napln a uvidis ako sa ti to bude spravat a ako sa ti budu spraat ryby. ja som to neskor trosku prehnal a skoro som si odpasol prisavnikov ale uz je vsetko v poho... skus ten brutus a co2 a popripade skus tie tabletky ku korenom co sa tu teraz o nich hovori (uz neviem ako sa volaju)....
ps: milos... to neva... ja uz s tym nieco spravim

uz su celkom velke tak ich skusim nejako poparit aby som sa aj ja zase mohol tesit z pekneho prirastku do "rodiny" .,...
chovu zdar