matkooo napísal:ADA je fakt cenový masaker.
Myslím, že som aj v tejto diskusii našiel pár argumentov prečo ísť do tohto osvetlenia. Keď to nainštalujem dám vedieť.
trinitysk napísal: Tato lampa nebude zle riezenie a osobne sa mi aj viacej pozdava ako predrazene a nekvalitne Dennerle lampicky, ci Amanovky lampicky do minicka...(a to nehovorim este o ich premrstenej cene, ktora ma vseobecne pri ADA dviha zo stolicky..)
trinitysk napísal:Dennerle sa mi svojho casu lamali tie pacicky na uchytenie (a nebol som sam), cena nahradnych lampiciek mi prijde tiez dost vysoka, ako aj cena celej lampy vzhladom na to ako vyzera a hlavne z akeho je matrosu...navyse ak si spravne pamatam tak tam isli len origo ich patice na svetlo. Odkedy umrel stary pan Dennerle tak to ide mam pocit s firmou dost dolu kopcom...zacala robit sialenu komerciu a ich silne stranky ako napr. hnojiva su dnes uz davno za zenitom...(az na Planta Gold a tablety do dna). Este par rokov tymto tempom a cenu si neudrzia ani svojim kedysi kvalitnym menom...
ADA poznam velmi dobre, nie si jediny co bol sklamany (a to kupovali za origo ceny...) radsej to tu ani nebudme pisat ake su s niektorymi ich vecami problemy....O marketingovom masirovani ADA tiez radsej pomlcim, na to sa nechyta snad ziadna ina firma na svete...No snad mozno kozmeticke firmy este takto oblbuju...
radsej to tu ani nebudme pisat ake su s niektorymi ich vecami problemy.
VipErko napísal:matkooo napísal:ADA je fakt cenový masaker.
Myslím, že som aj v tejto diskusii našiel pár argumentov prečo ísť do tohto osvetlenia. Keď to nainštalujem dám vedieť.
Odkial to planujes objednavat?
matkooo napísal:VipErko napísal:matkooo napísal:ADA je fakt cenový masaker.
Odkial to planujes objednavat?
Z tadiaľto beriem to ako set.
http://www.zooprofi.de/info/11091/Eheim ... enset.html
K Blau - mne prijdu ciste esteticky nepekne a "lacne", pokial by som mal mat niekde v obyvke jedno, dve mini tak by som ho ja osobne urcite nepouzil...ale je to samozrejme vec vkusu a moj subjektivny nazor...Suhlasim ale s Richardom, ze pomer cena/uzitkova hodnota je tam velmi dobry..
trinitysk napísal:No to je o niecom inom...Mne sa tam nepacili tie bocne upevnovacie listy ked je to na hranach akva...mam radsej visaciu Novu alebo Reflexx, ktore uz su s origo HQI od giesemanna, aj ked je to teda o trosku drahsie...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.