MARTON napísal:dakujem gabriela . Uz viem ze ako to asi vyzera tak ze mozem ist zhanat tie spinacie hodiny .
luboš napísal:MARTON napísal:dakujem gabriela . Uz viem ze ako to asi vyzera tak ze mozem ist zhanat tie spinacie hodiny .
Zožeň si radšej digitalne, tie majú vstavanú batériu a pri výpadku prúdu ich nemusíš znovu nastavovať. Stoja cca 300Sk.
JoLi napísal:A ja mam doma svetlá s tromi a jednou trubicou a na tom jednotrubicovom mam spinacie hodiny - fungujú. Ale ked som ich dal na druhé tak ani zazapli. Preto pozor na udaj kolko Amperov pustia. Tie moje sú 2A a vačšina tých lacných je tiež 2A. Bol som v HagardHALe a tam som kupil hodiny za 320SK, dnové, 16A. Majú aj týždňové asi o dvadsať Sk drahšie. Tie v pohode štartujú aj tri neonky 36W.
Tu je ich web: http://www.hagard.sk/
kubrt napísal:JoLi napísal:A ja mam doma svetlá s tromi a jednou trubicou a na tom jednotrubicovom mam spinacie hodiny - fungujú. Ale ked som ich dal na druhé tak ani zazapli. Preto pozor na udaj kolko Amperov pustia. Tie moje sú 2A a vačšina tých lacných je tiež 2A. Bol som v HagardHALe a tam som kupil hodiny za 320SK, dnové, 16A. Majú aj týždňové asi o dvadsať Sk drahšie. Tie v pohode štartujú aj tri neonky 36W.
Tu je ich web: http://www.hagard.sk/
Ja mam tiez hodiny 2A a na nich zavesene 4 trubice po 36W a vsetko je v pohode. Ved cez trubicu ti preteka len par mA.
Phantom napísal:Len sa chcem spytat aky to ma zmysel ze sa bude rozsvecovat postupne?? ze by mensi svetelny sok...ja osobne pouzivam len digitalne zdaju sa mi najpraktickejsie na rozdiel od mechanickych(u tych mechanickych som pocul ze ich treba raz zacas znovu nastelovat lebo tam moze dojst odchylke az 1 hodina)
kubrt napísal:Takto som mal pouzite aj digitalne (mesacne) hodiny, zatazitelnost 2A. Vsetko klapalo ako malo, len som ich musel vymenit za analogove, ktore su mensie, pretoze som si robil rozvadzac pod AQ. A digi hodiny sli priamo do zasuvky, analogove na DIN listu. Takto mam pouzite analogove, su mensie a hlavne stali 20Sk/ks. Takze mi to klapalo aj z digitalnymi hodinami aj z analogovymi.
Igypop napísal:kubrt napísal:Takto som mal pouzite aj digitalne (mesacne) hodiny, zatazitelnost 2A. Vsetko klapalo ako malo, len som ich musel vymenit za analogove, ktore su mensie, pretoze som si robil rozvadzac pod AQ. A digi hodiny sli priamo do zasuvky, analogove na DIN listu. Takto mam pouzite analogove, su mensie a hlavne stali 20Sk/ks. Takze mi to klapalo aj z digitalnymi hodinami aj z analogovymi.
Kde sa dá niečo také zohnať![]()
Ja potrebujem urobiť to isté, chcel som kvoli tomu rozoberať nejaké analogové spín. hondiny, ale tiež sa mi tam asi nezmestia.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.