Kazdopadne su to ale dost citlive ryby na kvalitu vody (uvadza sa to v encyklopediach a aj v tejto teme vela ludom odisli)

Barbora =) napísal:Včera som si kúpila 2*otocinclus affinis. Vyzerali byť v poriadku. Do večera sa preháňali po akváriu. Dnes som si všimla, že jeden je prisatý na liste tesne pod hladinou, veľmi rýchlo dýcha a vypúšťa bublinky. Neviete čo by to mohlo byť, či by pomohla výmena vody? Ďakujem.
Kubo napísal:Cawte ake mate skusenosti s rastlinami pri tychto rybkach. Neozieraju ich ? V piatok ma pride navstivit 10 kusov z POMomentalne mam pre nich prichystanu riasu , teda necakanu riasu na rastlinach a korenoch. Ked toto vsetko zozeru budu z nich velryby
Dufam , ze mi pomozu 10sae+10otikov by uz mohlo aspon trosku pomoct
Kubo napísal:No fajn aspon ich nebudem musiet kupovat do buducnosti.
vlada napísal:Giftzahn blahopřeji k namnožení,koupil jsem otocincly v roce 2005 v supermarketu v Zoo koutku v srpnu a přes veškerou péči mi do 4 měsíců z neznámých příčin všichni uhynuly,zřejmě importy. Napiš prosím v jakých podmínkách se Ti namnožil, teplota vody,zda živé krmení, úkryty z kokosových ořechů atd? Neznám nikoho kdo by je namnožil a všem známým uhynuly do půl roku. Rád bych si je znovu pořídil,ale mám obavy aby zas neuhynuly. Je to nádherná ryba
solitude137 napísal:Maju ich teraz na Zvonarskej v KE. Teda mali. Posledne 3 som kupil. Vraj dostanu asi 60 kuskov. Cena: 1.20 E
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.