myslim ze je to panciernik trinidadsky ale sumec to urcite nieje pretoze ma len 2 pary fuzikov sumce maju vacsinou 4 pary fuzikov....Dany Five napísal:cim sa zivy tento sumcek ? a ako sa rozozna samcek od samicky ? sksuil uz niekto rozmnozit tento druh ? zakupil som jedneho sucmeka ale neviem o nom vela, cely cas je skryty za kamenom v rstlinkach alebo v machu...
Dany Five napísal:cim sa zivy tento sumcek ? a ako sa rozozna samcek od samicky ? sksuil uz niekto rozmnozit tento druh ? zakupil som jedneho sucmeka ale neviem o nom vela, cely cas je skryty za kamenom v rstlinkach alebo v machu...
Horaar napísal:myslim ze je to panciernik trinidadsky ale sumec to urcite nieje pretoze ma len 2 pary fuzikov sumce maju vacsinou 4 pary fuzikov....
rt napísal:Sumec to nie je? Systematicka ho radí do rádu Siluriformes = sumce resp. sumcotvaré
Myslíš tým rybyku, ktorá je na fotke?Mirco napísal:ahojte, dnes sa mi v spolocnej nadrzi vytrela samica panciernicka tmaveho
Mirco napísal:laci nemam elementku...jedine akva co mam je toto velke 200l...daky zavaraninovy pohra alebo daco? alebo nechat vo velkom a cakat co bude? niektore ikry su pekne schovate na spodnej strane listov ale niektore su na skle
Mirco napísal:corydoras rabauti - panciernicek tmavy...
Kubo napísal:Chcem sa opytat ci tato rybka moze vytiahnut alebo vybagrovat jemnejsie rastliny ako blyxa a potom stonkove rastliny. Davnejsie som ich mal ale vtedy som mal echinodory a kryptokoriny a s tymi nerobili nic.Chcel by som ich koli vireniu detritu z dna aby tak napomahali filtracii no neviem ci sa budu hodit do rastlinneho akva kedze vedia pekne narast.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.