ci bolo dobre dat do akvarka len jednu samicku a jedneho
samca

moze spravit penove hniezdo?odpiste.
Spaiky69 napísal:Aj ja by som mál pár otázok, beta sa správa agresívne aj k iným druhom rýb, či nie?, ak by som dal párik do spoločenského akva, ako by sa správali??
majky: samec zbiera poter, a dáva ho naspäť do hniezda?? to ako fakt?? nemám žiadne skúsenosti s bojovnicami, ale toto sa mi nezdá. A ak samca oddelím od hniezda hneď po výtere, to nie je dobré??
opicanaskejte23 napísal:chcela by som sa opitat ze ako dlho mozu bit spolu male bety ak mam dvoch samcov ktori este niesu dospely?
opicanaskejte23 napísal:ja bi som sa chcela opitat preco sa moje bojovnice voci sebe spravaju agresivne a to mam len samca a samicu a este ich mam v specialnom akva pre bety
andy252 napísal:opicanaskejte23 napísal:ja bi som sa chcela opitat preco sa moje bojovnice voci sebe spravaju agresivne a to mam len samca a samicu a este ich mam v specialnom akva pre bety
ja mam taky isty problem len mam 5,5 litrovu gulu
gMajstor napísal:Iba samec a samica nemozu bit sami v akvariji. Na jedneho samca mav bi si mat aspon minimalne 4 samice. A aj v tedy neznamena ze vsetko bude v poriadku. Znamena, samca drz sameho a samice spolu bez samca.
Samec v spolocnom akvarii nebude agresivni voci druhim ribam, ale to neznamena ze ho mozes drzat s ciklidami.
Parenie, naqjprv poloz samca do akvarija, nechsa udomacni. potom poloz samicu do sklenenej nadobe (npr skleneni pohar) a sput ju v tej nadobe do akvarija de je samec. Ked uvidis ze samica na po tele vertikalne ciari, pust samicu do akvaria k samcovi. Za den bi malo bit secko hotove. Posle toho samicu viober von, abi ju samec nezabil. Aj to bi bolo to. ker mladi odrastu mozes vibrat von aj samca.
hofi napísal:Škoda,že v profile nemá uvedené bydlisko,krajinu.To by sme sa nenavážali do pravopisu....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.