trinitysk napísal:@Giftzahn: hlavne tu nabuduce nepritakaj ze pre ADA CR&SR je SR trh nezaujimavy a pod. keci...Ked mas dat realny argument kedy a co sa realne stalo, ze na to mas taky nazor tak nic take nemas a ked sa vysvetli aj platenie v EUR tak to zaklincujes DE. Kde si budes nakupovat je samozrejme tvoja vec ale ked nieco tvrdis o niekom/niecom (a hlavne ked je to nieco negativne) mal by si mat padne argumenty ktore vies podlozit...Inak su to len jalove reci o nicom, ktore normalni chlapi urcite nevedu...
Gifzahn: toto co pises, tu s ADA nevyriesime, samo sa to vykristalizuje![]()
Sme, a nielen v tomto slaby trh... a to tu vobec nepatri, fakt len cez ss. Skor by ma zaujimalo, ty preco myslis ze UG ti odrovnalo EASYCARBO?
trinitysk napísal:Ako vravim, kecas dve na tri..Kto chce psa bit, palicu si najde, ze? Pre mna je tato "ADA tema" s tebou
...
Giftzahn: Ved mne to nejde do hlavy a vobec, niekto pise vela CO2 niekto ju pestuje bez CO2, a tebe ju odpalil asi EC. Ved uvidime, inak to sadenie uplny masaker, mala asi 1cm vysku.
pha napísal:Ahojte.
Gif.: ph 7,5 nejak vela nie? No ved uvidime. Idem inak s teplotou vody max 22-23 stupnov. Ostatne parametre musim pomerat.
trinitysk napísal:smik: pha to pisal uz vyssie k technike v akva -> lily pipe Power men aquatic
pha napísal:Ahoj Giftzahn.
Ako pisem, je to celkom pekne vyrobene, k tvaru mam urcite vyhrady, no za tie peniaze, oproti ADA, som radsej ticho.
Mal som to planovane do 84l akva, aj som to tam pouzival, no potrebujem v nom dva vyvody a jeden skleneny a jeden klasik plastak bolo smiesne, jaj a este koli priemeru hadic na vstupe sa mi nehodil, tak som to dal do tohoto 36l.
Inak hadice sa nasadzuju celkom dobre, jasne ide aj o to ake hadice mas.
Vcera som skusal one CO2, len EC. Ono to vobec nemeni Ph, som nevedel, Ph bolo stale niekde okolo7,5.
azet napísal:ten difuzorcek vpravo sa mi paci, ale este radsej mam ten nalavo![]()
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.