Tak 25l mini skoncilo

pha napísal:Gifzahn: mal som objednane 22.12.2010 toto:
Power sand special-S : 2liter
Aqua Soil- Amazonia Powder : 3liter
Aqua Gravel-M : 2kg
Forest Sand-BRANCO : 2kg
Nakoniec po sviatkoch som mal cakat az niekde do zaciatku februara, a to som uz nechcel. Zastupenie v cechach, nas slovensko berie ako nezaujimavych, tak som kaslal na to a ,,marlo,, mi poslal posledne vreco AS.
trinitysk napísal:Ake mate problemy s ADA v CR? Poznam tych ludi osobne a nadstandardne s nimi vychadzam. Dam im svoj feedback, potrebujem ale fakta/datum/aky tovar ste chceli, kto objednaval/ s kym ste jednali a pod (pls. len do SS, ide mi o to, aby to nebolo teraz len JPP ale konkretne nech sa to preveri a pokial mozno zlepsi)...
Pokial ja viem, tak nemaju zrovna taky obrat aby si mohli velmi vyskakovat a ignorovat, aj ked mozno len par objednavok zo SR...toto ma fakt teraz ...
trinitysk napísal:pha: Podla toho co vidim na foto je to naozaj pieskovec a paradny!
Giftzahn: Pre SR ma ceske zastupenie ADA u svojeho obchodnika - p.Válek/www.akvaland.sk, kde mozes nakupovat v EUR a popripade sa s nim aj dalej dohovarat na dopravnom ako ostatnom servise ktory by si mohol potrebovat (t.j. aby ti pripadne zohnal a nacenil to, co mozno ani nema u seba na stranke uvedene ale vie zohnat od "ceskej" ADA).
Takze minimalne v tomto si dovolim nesuhlasit, ze SR beru ako nezaujimavych...ak by ste ktokolvek mali nejaku konkretnu potrebu/ziadost/prosbu ci cokolvek ine, alebo mali nejaky konkretny problem s akvalandom (ci chceli nieco "special" od ADA a pod.), mozete priamo kontaktovat "cesku" ADA, kontakty su uvedene na stranke, nikto tam nekuse a ochotne vam poradia a pomozu.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.