Roby napísal:Ak ma niekto zaujem o taketo ziarivky existuju aj od Osramu... Maju oznacenie 72-965 Biolux... 60cm(18W) som kupoval pred rokom za 165Sk a teraz som kupil 90cm(30W) po 375Sk.... Maju ich v obchode so svetelnou technikou na Gercenovej 8... Predaju vam aj 1 ks!!!
Roby napísal:Ak ma niekto zaujem o taketo ziarivky existuju aj od Osramu... Maju oznacenie 72-965 Biolux... 60cm(18W) som kupoval pred rokom za 165Sk a teraz som kupil 90cm(30W) po 375Sk.... Maju ich v obchode so svetelnou technikou na Gercenovej 8... Predaju vam aj 1 ks!!!
Stuka napísal:S toho vypliva ze Philips 865 Master 120cm ma 2700 lm ?
affinis napísal:Roby, nie je to az taka rovnaka ziarivka ako 865 od Philips-u mam ju tiez doma, ale ja som ju kupoval pred rokom a pol za 270,- Sk, tieto 865 maju o 1/3 vyssiu svietivost (lm) v praxi to znamena, ze mozete dat menej ziariviek nad akva a budete mat rovnaku intenzitu svetla ako s obycajnymi ziarivkami.
Roby napísal:Jesne, ze to nie je ekvivalent, ja som len chcel poukazat na to, ze je tam mozne kupit (aj po kuse) ziarivku s podobnymi vlastnostami - aj ked nizsou svietivostou - hoc aj "nestandardnych" rozmerov ako napr. 90cm. Ak mas totiz akva 1m dlhe a pouzivas prave ziarivky takychto rozmerov, je fajn vediet, ze ti tam predaju 3ks a nemusis niekoho prosit, prip. kupovat cely karton... Myslim, ze je to kvalitna a celkom vhodna ziarivka za slusnu cenu.
Samozrejme, ta svietivost u Philipsu je velmi slusna... len ked si spominal, ze s tymi 90-kami je problem s objednanim...
jojko napísal:v pondelok sa spytam u nas v elektre a dam vam vediet
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.