astro napísal:DIO napísal:V tom pripade je jasne že voda bude obsahovať hruzu uhličitanou no3.
DIO tomuto som celkom nerozumel, môžeš to prosím vysvetliť?
jiri sajar napísal::cry:![]()
![]()
![]()
![]()
aká trestná sadzba je za znásilnenie slovenského pravopisu ?!?
rastislav.krippel napísal:Tiez som choval naterrerri s ocelatmi a v pohode. Nenarocna ryba. Iba ak na priestor. Ale mna to po roku prestalo bavit. Pyrane su podla mna dost nudne ryby...Ani ziadne pestre sfarbenie. A na to, aby mal clovek kazdy tyzden nejaku peknu show, ako roztrha pyrana inu rybu, pripadne mys, alebo cosi ine (napr. prst) potrebuje prachy. Ja som ich krmil rozlicnou stravou. Od granulovanej, cez mrazenu, az po zive mysi a potkany. Presiel som na tie gupky, stoji ma to 5x menej. Drzim palce
rastislav.krippel napísal:...este som zabudol k tej velkosti. 5cm je naozaj blbost. Moje masozrave mali cca 16 cm
hongi napísal:veru jiri , dufam ze s piranami mu to ide lepsie ako s pravopisom
jiri sajar napísal:už radšej nekomentujem.... no keby že môj syn splodí takúto gramatickú perlu, tak so asi utopím pri prvom najbližšom kúpaní......
DIO napísal:astro napísal:DIO napísal:V tom pripade je jasne že voda bude obsahovať hruzu uhličitanou no3.
DIO tomuto som celkom nerozumel, môžeš to prosím vysvetliť?
Astro čo potrebuješ visvetliť?respektive čomu nerozumieš?
DIO napísal:Astro bavi ťa to takto virivať však?Ty sa ani nemaš čo zapajať do diskusie o piraňach ved ty chovaš hexamiticke discusi!
hongi napísal:astro uz si niekedy hadzal hrach o celne sklo akvarka ?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.