Maja napísal:Jedine riesenie je: pre bytovkarov-spustit hadicu z okna z piateho poschodia. Pre akvaristov s rod.domom dat sa k dobrovolnym poziarnikom a susit ju vo vezi pri ich hadiciach. Takto dlha hadica vyschne len vo zvislej polohe, tj. zavesena. Lebo ako sa odparuje voda, tak sa v nej zasa aj zraza
, nema kadial uniknut, ani odkvapkat.
nino_q napísal:jacik, to by som chcel vidiet ten vzduchovaci motorcek co ti vysusi hadicu...
chudatko membrana... to ale asi nebol kompresorcek za 200 korun...jacik napísal:pomaly ale istoved ked nafukal fit loptu
![]()
Bob napísal:Este sa vratim k tej hadici. Mam taky isty problem. 12m hadicu, ktoru pouzivam stvrty rok, mam tiez zaplesnenu. Co ma vsak zaujima je to, ci ta pliesen moze najako skodit rybam.
Bob napísal:Este sa vratim k tej hadici. Mam taky isty problem. 12m hadicu, ktoru pouzivam stvrty rok, mam tiez zaplesnenu. Co ma vsak zaujima je to, ci ta pliesen moze najako skodit rybam.
arowana napísal:Sahso, ten rozmer hadíc je na TetraTec-u, a náhradné hadice sú nielen bežne k dostaniu, ale sú aj omnoho lacnejšie.
Ja používam záhradnícke hadice s výpletom.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.