salik napísal:ritmo napísal:...Ak je absencia P opodstanená a vie niekto prečo, napíšte.
fosforu ma vacsina z nas v akvariu viac nez dost, to sa tyka aj KNO3, nepridavat pokial nie je hodnota velmi nizka, ak nestihaju spotrebovat P/NO3 rastliny - nabiehaju im na "pomoc" riasy
pernik napísal:No vida, tak už se toho někdo chopilTo se dalo čekat. Ikdyž cena 65 Sk za 300ml je vysoká.
viridis napísal:Dovolim si samozrejme nesuhlasit.
Neviem ako PMDD bratislavskych vyrobcov, ale to "moje" je robene z naozaj kvalitnych laboratornych chemikalii.
viridis napísal:Tenso Coctail ma tiez svoju nemalu cenu a ak zaratam obalovy material a cas potrebny na rozvazenie a balickovanie, povedal by som, ze cena je skutocne nizka.
pernik napísal:viridis napísal:Dovolim si samozrejme nesuhlasit.
Neviem ako PMDD bratislavskych vyrobcov, ale to "moje" je robene z naozaj kvalitnych laboratornych chemikalii.
A to prave byt nemusi. To pak neni "Poor", to je pak RMDD.
viridis napísal:
ritmo napísal:hnojivo Mikrochela - v jednom litri obsahuje cca 40gN 24gMg 7gS 7gFe 5gB 5gCu 5gMn a V Ti Se Cr a este tusim nieco. vsetko v chelatovej forme - pristupnej pre rastliny Myslite ze sa da pouzit namiesto tenso coc.? inak cena je 57Sk/0.5l
ritmo napísal:Tak som sa v zahradnictve zhanal po Tenso coctaile a nic az vcera mi v jednom ponukli kvapalne hnojivo Mikrochela - v jednom litri obsahuje cca 40gN 24gMg 7gS 7gFe 5gB 5gCu 5gMn a V Ti Se Cr a este tusim nieco. vsetko v chelatovej forme - pristupnej pre rastliny Myslite ze sa da pouzit namiesto tenso coc.? inak cena je 57Sk/0.5l
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.