no vy ste velmi zlati, tak sa teda vyjadrim jemnejsie, aj ked o znie drasticky, ked ubudne par stovak psikov nebude to mat vplyv na celkovy ekosystem sveta, natozto ten utes by mal dost znacny dopad... kam sme sa to dostali, miliardari prepisuju svoj majetok na svojich psov, ludia v afrike nemaju co jest a vy tu riesite psikov (mam psi rad, ale rozhodne ich nikdy nebudem uprednostnovat pred ludmi) zoberte si ktore kolvek mesto, kolko je v nom utulkov pre zvierata? no a potom si ho zoberte este raz a pozrite sa kolko je tam nejakzch unimobuniek pre bezdomovcov... nech si to ten clovek zapricinil akokolvek stale je to CLOVEK a ten je vzdy viac ako ktore kolvek zviera sveta. nezda sa vam chore ze uprednostnujete psov pred ludmi???
inak aby si niekto nieco nemyslel, aj ja mam psa, mam ho velmi rad ale keby predo mna dali hociakeho cloveka ktoreho som nikdy nevidel a mal by som si vybrat medzi zivotom mojho psa alebo zivotom cudzieho cloveka, bol by to ten clovek ktoreho by som si vybral, nech by som mal svojho psika akokolvek rad ... a inak sa ospravedlnujem za tie "psiska" ale dost ma rozhorcilo, ze v dnesnom svete je male maciatko viac ako clovek ... inak peticiu som podpisal ...