peter-trnava napísal:Bettina, uz sa priznaj ze robis v Tomys ZOO Brunnbettina napísal:Norman to je sice pekne, ale ja som momentalne v praci![]()
![]()
![]()
(ak si tou potvorou myslel mna)![]()
![]()
Peto odhalil si ma!!!

peter-trnava napísal:Bettina, uz sa priznaj ze robis v Tomys ZOO Brunnbettina napísal:Norman to je sice pekne, ale ja som momentalne v praci![]()
![]()
![]()
(ak si tou potvorou myslel mna)![]()
![]()
peter-trnava napísal:...tak to nebudes sam kto ma zaujem. Ak sa ti nechce cakat tak v Tier&Wir ich maju po cca 6Eur.
Ja mam ine skusenosti, mam v akvariach takmer 30 st C a ziaden problem, dufam ze to tak zostanebettina napísal:chlapci tak vam drzim palce - z mojich doterajsich skusenosti mu nevyhovuju moc vysoke teploty - ale to asi skoro kazdej rastline - napokon toto leto bolo dost kriticke - uz sa tesim na ochladenie - potom planujem dokupit aj rybie osadenstvo
... a v tom si dobrabettina napísal:.............., to bol ale len moj typ a intuicia
Kubo napísal:Ty vole , si robite prdel zo mna.Pogostemon predavaju uz aj v nabytkarni?A ja ho este stale nemamNevidel som ho tu zatial (KE) a objednavat jednu rastlinu sa mi nechce.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.