no tak som to dnes aj ja spravil, aj tak dost velky prietok... tak ale som nečakal, že slimaky tolko na*eru...

ale čo sa dalo to som poodsaval, par slimakov som zobral tiež... nebude ich luto... stale ich tam je okolo 20kuskov. rozmyšlam nad nejakou rastlinou ktora rozumne doplni miesto v akva. Plus, chcem nasadit niečo na začiatok, nejake krevetky - vyhliadnute Bloody Mary, a z rybiek v plane Cory-Pyg, a razborky, no ale tu nastava trošku rozkol, hladam neake trpasliečie rybky, ktore ale budu aj farebne pekne, nenaročne na chov, pozeral som na Razbora Hengelova, Razbora škvrnochvostová (vykričnik), ale niečo vhodne do takej velkosti nadrže čo by bolo aj farebnejšie? (dôvod? žena)
////
dnes po necelom týždni cca 1/3 vody menena, akva som skoro tyžden nevidel, slimaky sa staraju zatial o neaku tu sanitu, filter som tiež preplachol, (samozrejmev vo vode z akva) žiadne zanesenie, prečistene kanaliky na rampičke, stale rozmyšlam, či tam nedam neaky "pohanač vody" ... ale zatial to asi necham tak...
///
dakujem za reakcie.