jiri sajar napísal:chcel by som ťa vidieť, ako v konvici preváraš vodu do 500 litrového akvária ......
čo sa dotýka nastolenej tématiky ... radšej nekomentujem....
HASEMANIA_NANA napísal:jiri sajar napísal:chcel by som ťa vidieť, ako v konvici preváraš vodu do 500 litrového akvária ......
nie nie nepochopene asi som sa zle vyjadrilja prevaram vodu len 1,7 L na 12 litrov studenej vody aby som dosiahol teplotu vhodnu pre ryby cca.24 stupnou. to nieje tak vela pri naplnani 120 na komplet a pri odkalovani a raz mesacne to mam 2 kanvice.. co je na tom strasne..
uplna pohodicka.
jiri sajar napísal:HASEMANIA_NANA napísal:jiri sajar napísal:chcel by som ťa vidieť, ako v konvici preváraš vodu do 500 litrového akvária ......
nie nie nepochopene asi som sa zle vyjadrilja prevaram vodu len 1,7 L na 12 litrov studenej vody aby som dosiahol teplotu vhodnu pre ryby cca.24 stupnou. to nieje tak vela pri naplnani 120 na komplet a pri odkalovani a raz mesacne to mam 2 kanvice.. co je na tom strasne..
uplna pohodicka.
tak sa nabudúce zamysli nad formuláciou svojho príspevku, aby bolo jasné čo máš na mysli....
MAUceu napísal:HASEMANIA_NANA - pod pojmom prevarena voda sa nemusi mysliet vriaca voda.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.