I.P. Pavlov napísal:Ja som už vyskúšal snáď všetky bežné filtre, oase, pochopiteľne nie. Pre mňa je tento rébus vyriešený a uzavretý, TeTra plus
Ja by som to neprehanal s tou 1200...inac si kukni toho kamosa co robi akvaria a aky dal na poslednom akva filtrikSeraph napísal:OK matus diky, viac menej teda rozhodnuty som ostanem u Tetry, ale pojdem do 1200ky, kedze ako sa poznam zase to bude scape kde bude dost frodo stone, nejake kopce, korene a tam ten prud bude potrebny....vdaka
Seraph napísal:I.P. Pavlov napísal:Ja som už vyskúšal snáď všetky bežné filtre, oase, pochopiteľne nie. Pre mňa je tento rébus vyriešený a uzavretý, TeTra plus
prepac, ale nerozumiem: "oase, pochopitelne nie."
takze si oase nevyskusal?
Tetraex 800 by ti mal bohate stacit a budes spokojny. Staci spravne vyskladat a bude ficat.spojka13 napísal:Zdar,
po dlhšej dobe sa ozývam, keďže na jar som musel zrušiť akvárium, kvôli sťahovaniu sa cez celu republiku. Nastal teraz čas, chcem sa vrátiť asi k podobnému zariadeniu akvária ako som mal predtým:
pokus-c-1-nano-cube-60l-t17442.html
momentálne si chcem nechať vyrobiť skrinku na mieru, lebo sa mi nejak nedarí nájsť niečo originálne pod NANO CUBE 60, keďže aj s manželkou zariaďujeme byt, tak preto sa chcem vybrať smerom výroby skrinky na mieru. ale to je iná téma.
Keďže budem mať skrinku, tak by som asi aj rád vymenil vnútorný filter za externý, len momentálne sa neviem rozhodnúť pre aký.
Akvárium: plánujem ho mať dosť zarastene (podobne ako na linku vyššie)
Osadenstvo: nejaké razbory, poprípade iné malé (mikro) druhy rýb) a krevety možno nejaký slimák.
požiadavky: iba jedna, nech je čo najtichší. Ale ak to má byť na úkor kvality, nehrá to rolu
preto hľadám filter, ktorý by ste vedeli odporučiť. Za každý tip vopred Ďakujem![]()
![]()
Pštros napísal:Mam v spalni eheim clasic 150 a sialene vrci...
Privadza ma do sialenstva.. odvzdusneny, oska aj vrtulka rozobrata, vycistena... nechapem. Alebo dajte nejaky tip ako to zlepsit. Dik.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.