Oase je teraz brutalne propagovany, marketing ide na bomby lebo kazdy aquascaper alebo lepsi predajca akva veci to propaguje na bomby...pozname to, rovnako to ide pri svetlach, akvariach, ADA produktovh...ludia kupuju to co sa propaguje a este viac ak to propaguje niekto kto sa prexentuje aj na youtube a podobne...staci si pozriet videa za posledny rok, greenaqua, Jurijs, Geroge afarmer, freshwatertanks a mohol by som prokracovat spanielsko atd...kazdy zacal z nicoho nic propagovat Oase. Preco? No jasne,ze to budes propagovat ked ho dostanes zadara a podobne. To iste plati pri svetlach ako Twinstar atd...maju z toho svoje...
Ja netvrdim,ze oase je zly, su na neho dobre recenzie ale ma aj svoje muchy. Inac oase je topka v jazierkovej technike a len nedavno zacali s akvaristikou.
Takze ak si chces kusit filter za tu cenu tak neviem

ale ja by som si znova kupil tetra ex lebo stoji o polovicu menej ako oase...a ten svoj filter cistim raz za 6mes a to v nom mam este na vrchu aj vatu. Tiez nepotrebujem mat v akva mixer, nemam rampu uz ale klasicky vystup, rampa davala vacsie prudenie ale to uz nepotrebujem. Ak by som robil stream akva kde potrebujem pre ryby prud vody tak bud by som siel do vykonnejsieho alebo by som dal Jet lili, kovovu alebo sklenenu a vybavene.
Podla mna su to zbytocne vynalozene peniaze ak si zoberiem,ze tetraex mam odskusany uz nejaky ten rok a funguje jak hodinky.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk