Giftzahn napísal:na 100L akva mozes pouzit napr Fluval 105 (v cene su aj naplne), ja sam ho trochu priskrteny pouzivan vo svojom 60L akva (cisty objem vody v akva je tak 40L) a som s nim viac nez velmi spokojny.taktiez Eheim 2213 externy filter je dopohodky, tu vsak nie su v cene media a kohuty cize musis ich dokupit co cenu tohto filtru predrazi, alebo zvolit napr. eheim ecco 2233 ktory ma v cene aj kohuty a naplne
![]()
ja by som vnutorny filter do akva nestrkal,nakolko ti akurat bude zbytocne zaberat priestor,bohvieako to nevyzera...
na vseliake cinske produkty typu atman (povacsinou plagiaty eheimu a inych vyrobcov) alebo polske Aquaely a ine sunty by som dopredu zabudol,kvalita je tam dost pochybna (externy Aqual UniMax ma vytopil - vyrobna chyba,nekvalitne spracovanie), a cena za to spracovanie, zivotnost tiez nie je prilis vysoka
Giftzahn napísal:ja by som vnutorny filter do akva nestrkal,nakolko ti akurat bude zbytocne zaberat priestor,bohvieako to nevyzera...
na vseliake cinske produkty typu atman (povacsinou plagiaty eheimu a inych vyrobcov) alebo polske Aquaely a ine sunty by som dopredu zabudol,kvalita je tam dost pochybna (externy Aqual UniMax ma vytopil - vyrobna chyba,nekvalitne spracovanie), a cena za to spracovanie, zivotnost tiez nie je prilis vysoka
Giftzahn napísal:to Misooo: pozri link: http://cgi.ebay.de/TOP-Aussenfilter-Fue ... dZViewItem
tu mas EDEN 501 do 60L akva za 24,50 EUR co jest cca. 808,50 SKK "bei ocko" + doprava co ta vyde tak cca. do 300,-SKK a mas to doma do24h tak nad cim este uvazujes? lacnejsie je uz asi len zadara alebo za 5prstov a jednu dlan
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.