PetoSC napísal:Mišiak, dík za rady... pozriem a uvidím, pre čo sa nakoniec rozhodnemdo akva burzy času dosť...
Ďakujem
aughostino napísal:kedze moja 250l nadrz je uz zdlhsi cas prazdna, chystam sa jej znova vdychnut zivot.
osadenstvo by obsahovalo:
6x Skalar
10x neonky
4x ramirezky (1 samcek a 3 samicky)
6x corydorasy
a niekolko prisavnikov
vsetko su to rybky z oblasti juznej ameriky.a brazilie a maju velmi podobne poziadavky na vodu a teplotu.
myslite ze takato kombinacia je OK?
Steinarka napísal:Zakladám po dlhej dobe akvrátko a chcem sa len opýtať na názor pri výbere rybyčiek nakolko som vybrala húfovité ryby v menšom množstve.
Milan666 napísal:No obávam sa toho popisu, hlavne ak napíše, že napúšťala vodu a hneď tam šupla rybky, môj ty bože!
Budem milo prekvapený ak napíše, že má živé rastliny a nie umelé.
Rovnako ma poteší ak má filter zapnutý nonstop, no!...počkáme teda
martin_s napísal:Steinarka napísal:Zakladám po dlhej dobe akvrátko a chcem sa len opýtať na názor pri výbere rybyčiek nakolko som vybrala húfovité ryby v menšom množstve.
Sama vies o chybe, ze tebou zvoleny pocet ryb pri niektorych druhoch je nevhodny a aj napriek tomu si ich tam dala? Obavam sa ze tym naznacujes aj ze to akvarko bude aj velkostou pre dane druhy nevhodne...
mišiak napísal:tak viem si predstaviť aj menšie ako tebou spomínané, čo tak microrasborky, aj keď cca 16 l by som asi ostal len u krevetiek
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.