jilo3211 napísal:MAm prísavku thajsku nekde na internete som nenasil niake lepsie informacie poviete mi nieco o nej?????
jilo3211 napísal:Musi byt filter pusteny nonstop???
jilo3211 napísal:A vies aj preco musi byt to cerpadlo zapnuty stale??? a vies nieco aj o tej prisavke thajskej???
jilo3211 napísal:A vies aj preco musi byt to cerpadlo zapnuty stale??? a vies nieco aj o tej prisavke thajskej???
jilo3211 napísal:normal som sa spytal ci o tom nieco vie ak nevie tak dobre hadam daj radsej radu nemiesto poucovania ked neive tak ok, nic viac som nechcel a pytal som sa len ci nevie nahodou ze preco musi byt to cerpadlo pustene stalea co je na fore???
to je to co viem tak tym aj pomozem a poradim a co som si menej nastudoval tak to sa radsej spytam vsetkym so ry a diki za pomocAdik22 napísal:Najlepsie, ze si sa zaregistroval pred par hodinami, a v inej diskusii uz radis inym. Zakladas temu, bez toho, aby si si skor prestudoval co je na fore.
Co je na fore? Su tam odpovede na tvoje otazky, ktore si si mal vyhladat skor ako si zalozil zbytocnu duplicitnu temu. Su tu urcite pravidla s dodrziavanim ktorych si suhlasil pri registracii, cize to ze si novy moc neospravedlnuje. Miesto pohodlnosti skus pouzit vyhladavanie. Duplicitne temy maju rovnaky osud... pride administraor a nasleduje LOCK and BIN...jilo3211 napísal:normal som sa spytal ci o tom nieco vie ak nevie tak dobre hadam daj radsej radu nemiesto poucovania ked neive tak ok, nic viac som nechcel a pytal som sa len ci nevie nahodou ze preco musi byt to cerpadlo pustene stalea co je na fore???
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.