od Milan666 » 17 Nov 2012 21:19 pm
Dám ti návod, ale trochu ich to zbrzdí, ak to urobíš teraz, tak ráno už môžu bublať.
Dobre ich v plastovom sitku prepláchni, (ja ale nie som zástancom preplachovania), pretože možno hrozienka boli konzervované oxidom siričitým, (to im dokáže riadne ublížiť).
Zarob novú letnú vodu a daj dve lyžice cukru, dobre zamiešaj, do tejto vody pridaj celú škrupinu z uvareného vajca, (dobre ju umy pod tečúcou vodou). Daj do nej, (fľaše s vodou) preplachnuté tibi a jemne s fľašou zamiešaj.
Vezmi zo desať hrozienok, daj do sitka a dobre ich pod prúdom tečúcej vody popreplachuj a vhoď ich ku tibi do fľaše, no a počkaj do rána, fľašu neuzavieraj, to až zajtra. Držím palec a v prípade potreby napíš