Ak všetko pôjde ako má , malo by byť časom vidieť iba piesok , na ktorom sa budú preháňať pancierniky

, Japanese Soil by nemalo byť vôbec vidieť, takže ten kontrast dúfam zanikne , z toho dôvodu su áj v prechodovej časti piesok / substrát nasadené 3 kobercovky v režime random , aby to vzbudilo taký prírodný efekt pomiešania - eleicharis parvula , liaeopsis novae zelandiae a echinodorus tenellus . Dnes boli dokúpené a zasadené ďalšie rastliny, zajtra vymením nejakých 33% vody.
Technika mne osobne nevadí keď je priznaná, ak to má nejaký koncept a nieje to tak že trčia káble ako pavučiny

. No koncept skrinky mi aj tak nedovolil to dať na druhú stranu, musel by som prerábať police ktoré sú osadené skrutkami.
Takisto Co2 je možné dodávať napríklad pomocou in-line difúzora , kde nevidieť ani hadice ani difúzor. A to sa mi tiež až tak nepáčilo, asi som úchylák na to aby to bolo všetko priznané.

.
Korene som lepil tak ako lepia chlapci od greenaqua - kúsok kuchynskej utierky do miesta lepenia a na ňu kyanoakrylátove lepidlo , držalo to parádne a miesto kontaktu lepenia sa vyplní utierkou , ktorá stvrdne po nanesení lepidla ako kameň.
Akvárko má malú dĺžku tým pádom to tak nevyznie , 140cm je bieda