rusty napísal:Ja Vás všetkých zdravím.
Chcem od Vás radu. Mám 116l akvárium, 10 druhov rastlín a 26 rybičiek. Svietim každý deň od 10:00 hod. do 22:00 hod.. Mám vonkajší filter TetraTec EX600 (ktorý beží nonstop). Je potrebné mať aj vzduchovací motorček? Niekto tvrdí, že by mal ísť v noci, aby dopĺňal 02. Iný zase tvrdia, že keď je filter, tak nemusí byť zduchovací motorček. Kto má pravdu?
kenny napísal:vsetko zalezi od toho ci mas tych rastlin vela alebo malo... ak to tam mas poriadne zarastene tak vzduchovat urcite nepotrebujes.. a s filtraciou to nesuvisi... ta sluzi na odstranovanie skodlivych latok z vody a nie na prekyslicovanie...
ak ti rastliny prosperuju tak tam vzduchovanie nedavaj
A ja to mam naschval ta, aby sa mi cerila hladinakenny napísal:myslim si ze vacsina akvaristov ma nastavenu vypust filtra tak aby necerila hladinu... teda aspon ja to tak mam.. a to hlavne z dovodu CO2
Tomas54 napísal:A ja to mam naschval ta, aby sa mi cerila hladinakenny napísal:myslim si ze vacsina akvaristov ma nastavenu vypust filtra tak aby necerila hladinu... teda aspon ja to tak mam.. a to hlavne z dovodu CO2
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.