ocino mi robí v jednej firme kde by mal možnosť spraviť mi nejaký pekný antikórový kryt samozrejme tie petky (alebo ako to volate - na uchyt trubice) potrebujem zohnat tie petky a trubice dajme tomu, že mám k dispozícií 25-30€ je možné za takú cenu poriešiť 2trubice (myslím, že 2x15W by mohlo byť akurát do 50l)...lenže chcel by som jednu trubicu nejakú kvalitnejšiu teda drahšiu, takú čo by dokázala trošku ukázať farby a potom druhú, ktorú by som dal do zadu, aby zas mohli aj rastliny prosperovať. Takže jednu na farby a druhú na rastliny. Potom tam vlastne už treba len kabeláž a štartér a nejak "rúčo" to poskladať (to zvládneme s ocinom len musíme mať dobrý matroš)...
ešte dôležitá vec rozmer teda šírka akvária je 50cm - čiže také dlhé trubice by chcelo...a radšej by som bol za T8-mičky
... a potom ako riešite kŕmenie rýb, keď je na vrchu kryt ? však snáď ho zakaždým neskladáťe (myslím, pokiaľ nemáte automatické krmítko)
prosím ak je to možné zohnať do toho finančného limitu prosím vás hodte tu už len typy trubíc...a ja už potom niečo vyberiem
Ďakujem

\\bol som ešte premerať šírku akvárka...tak je to presne 54cm (vonkajší rozmer), vnútorný je 53cm (keďže mám 0,5cm hrubé sklo)