LaXo napísal:heh, zaujimava debata sa tu rozprudila... Ja som pozadie vyriesil tak ze som si dal nalepit na plast rozmeru zadnej steny (neviem presny nazov, ale viem v pripade zaujmu zistit) hrubky 1,5mm z jednej strany modru foliu a zo strany druhej foliu ciernu. Kedze ma modra omrzela otocil som "platnu" a mam pozadie cierne. Uvedeny plast pouzivaju s oblubou makaci z reklamnych firiem na realizaciu reklamnych tabul. (su rozne hrubky) Je lahky a da sa lahko rezat.
V buducnosti uvazujem nad "plexisklom" v ktorom budu z bokov zahlbene LED diody a podla situacie si budem moct farbu zmenit okamzite vratane intenzity. Ovsem to je uz pozadie trochu narocnejsie, ale mohlo by stat za namahu
anet9 napísal:Milan ja rozumiem, viem ako si to myslel už od začiatku viem čo si tým chcel.. Len aj ja som ti chcela vysvetliť, že si pozadie chcem namaľovať podľa vlastného vkusu čierno-modrým prelivom aby to bolo nejak zaujimavé,Proste to chcem skúsiť, že ako to na akvárku ukáže.. Kapiš to? Len o to mi išlo. A potom o to že ak sa mi to nebude páčiť jednoducho to odlepím a šupnem tam fóliu a je to.
Milan666 napísal:Trochu pre inšpiráciu: Natrite si farbu na niejaké sklo len pre vzorku a potom pokvapkajte klasickou vodkou, dajte vedieť potom.
Robí to také zvláštne vzory, pustite fantáziu na špacír. Vodky stačí tak do pol štamperlíka
Milan666 napísal:Trochu pre inšpiráciu: Natrite si farbu na niejaké sklo len pre vzorku a potom pokvapkajte klasickou vodkou, dajte vedieť potom.
Robí to také zvláštne vzory, pustite fantáziu na špacír. Vodky stačí tak do pol štamperlíka
ichthys napísal:Milan666 napísal:Trochu pre inšpiráciu: Natrite si farbu na niejaké sklo len pre vzorku a potom pokvapkajte klasickou vodkou, dajte vedieť potom.
To asi myslis supnut pol stamperlika do seba aby som pustil fantaziu na spacir![]()
?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.