Ahojte po dlhsom case som sa pripojil tak hned aj zodpoviem otazky

@Milan.za krmim mrazenymi artemkami a granulami od hikari + nejake klasicke micro granule a rastlinne pelety pre ostatne osadenstvo. Snazim sa aby to mali co najpestrejsie. Jedine co pridavam je Guarlic Guard je to vpodstate cesnakovy koncentrat tak donho namacam tie suche granule, ale to len sporadicky, inak nic viac.
@hongi uz sa toho udialo viac, dva kusy mi odisli do vecnych lovist, ale stale mam jeden silny par, ktory sa pravidelne raz za 10dni vytiera a potom este 3och, ktory su tak do poctu

Tym, ze tam je ten par, tak kazdych 10dni nepusti nikoho do polovice akva takze ani nemienim uz viac ryb prikupovat, zbytocne by sa tlacili. Rastliny su v pohode len som na zaciatku spravil jednu chybu, ze som na tie korene co idu az k hladine nahodil anubiasy a teraz sa mi na nich robi riasa, kedze by mali byt viac v tieni, ale to poriesim pri najblizsej prestavbe. Ale inak kazdy tyzden vyhanaju nove listy. Nie je to nic extra su to priemerne prirastky ale ma 30st vodu koli rybam takze ani neocakavam nejake holandske akva