lebo už má tendenciu ťahať sa hore, aj keď posledné dni sa zafarbujú lístky do ružova
Giftzahn napísal:lebo už má tendenciu ťahať sa hore, aj keď posledné dni sa zafarbujú lístky do ružova
jj, tak je ked ma dost svetla ta sa dokaze aj taky ten tenellus "vyfarbit" ...![]()
![]()
vLato napísal:... Ikeď, ťažko sa to fotí lebo v chodbe nieje priestor aby som poriadne zabral celé akva...
vincent van gogh napísal:vLato napísal:... Ikeď, ťažko sa to fotí lebo v chodbe nieje priestor aby som poriadne zabral celé akva...
To je fakt.To býva niekedy problém.Hlavne pri takýchto rozmeroch vs priestor......a bez "vhodného" ojektívu.![]()
Ale tak-tak sa zmestí....A nejakú lištičku vymyslíš.
Ono,je vidieť pekný progres......akva je pekné......a ked sa ti podarí dať preč skalárov,tak podla mna bude nádrž pôsobiť ešte lepšie.
vLato napísal:
Skaláre sú pekné,........a tu už moc tie skaláre nepasujú. Pôjde tam nejaký húfik malých rýb. Asi to vidím na Rasboru helgelovu, alebo Tetru ohnivu, tie sa mi páčia, no ešte som není rozhodnutý
Dobehni niekedy naobzrieť to
Giftzahn napísal:Dobehni niekedy naobzrieť to
njn, niekdey cez weekend ..... sak telefony su cize nie je problem sa operativne koncom tyzdna dohodnut ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.