cezar.milan napísal:Máš to pekné veru! Nech to robí radosť ďalej
Giftzahn napísal:njn, akva je fesne ... ono, aj nejaky ten kus tych rias k akvaristike ptari cize opat ziadna tregedia ... co sa tyka tej rotaly tak by som jej dal sancu ... a koniec koncov pokial rastie pomaly nemusis aspon tolko strihat ...![]()
inak podlam mna tym ze tvoje korienky su "dietne" ... a hustine rastliniek zanikaju .... supol by som do akva nejaku tu cervenu rastlinku .... ako kontrast k zelenym rastlinkam ...
Jozef I. napísal:Ten kontrast k zelenym rastlinkam by sa dal poriesit napriklad aj takym hufikom tetier krvavych...
Giftzahn napísal:hmm, njn, tym ze disky potrebuju okolo 30C ... by to nebola ta najlepsia volba koli rastlinkam ... s takymito teplotami budu mat co robit ... ( pokial mas v akva machy ta tie urcite ) .... cize isiel by som skor k osadke ktora vyzaduje tak max. do 26 C .... skor okolo +/- 23C - 24C pocas dna .... cez noc moze kludne klesnut tak na +/- okolo 20C .... to su optimalne teplotne podmienky pre rastlinky ....
vincent van gogh napísal:Ja len dve poznámky.Škoda toho efektu svetla........a blyxa.Tá vie narásť do velkosti vačšieho grapefruitu......čiže tá pozícia pri čelnom skle ,neviem či je ideálna..
Ale akvárium je to pekné,velké.Určite sa mi viac páči,ako 240-ka.Ide z neho príjemná atmosféra.
Giftzahn napísal:njn, sak to take zle nie je rastlinky rastu ...cize je svetlo ok ...
vLato napísal:..... potom keď tak upravím Layout, niesom spokojný s ľavou zadnou stranou, a rozmýšlam o výmene toho Konga za čistý štrk, lebo mi tam nič nedrží poriadne v tom
Korene už moc nechcem - tie veľké sú drahé, nedám za koreň 30€ a jeden mám v strede už pekne obrastený microsorkom.
Giftzahn napísal:na krasnom zahori je kopu fesnych mrtvych korenov borovic ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.